Το 2006 αποφάσισα να ξεκινήσω ένα δημιουργικό γραφείο με προσωπικό ύφος, με το όνομα animatic .Το βραβείο «πρωτότυπης επιχείρησης» σε διαγωνισμό της Νομαρχιακής Επιχείρησης Ανάπτυξης (Ν.Ε.Α.) μου έδωσε κουράγιο να συνεχίσω αυτό το ταξίδι που κρατάει πάνω από 10 χρόνια τώρα...

Ξεκίνησα με σχεδιασμό διαφημιστικών εντύπων και επαγγελματικών καρτών. Παράλληλα ξεκίνησα να εκδίδω το freepress περιοδικό «Mosquito» (το οποίο μετά από 4 τεύχη κυκλοφορίας έγινε online) και παράλλλα συνέχισα να εκδίδω το dvd περιοδικό «E-SENSE». Το 2008 ξεκίνησα τη συνεργασία μου με τον ταλαντούχο καλλιτέχνη Άκη Μελάχρη, γνωστό από τα στριπάκια του και το προσωπικό του, πικάντικο ύφος στην εικονογράφηση και δημιουργήσαμε πολλά διαφημιστικά, ιστοσελίδες, παιδικές εικονογραφήσεις, animations, κόμιξ, καρτούν και παιχνίδια για το διαδίκτυο. Η animatic vision μπήκε στις εκδόσεις με το περιοδικό «Happy Revolver», και έπειτα με τα κόμιξ «JUNGLY», «F.L.S» και «Χάρτινος Κόσμος collector’s edition». Η ομάδα μεγάλωσε και πολλοί δημιουργοί και καλλιτέχνες συμμετείχαν στην παρέα, όπως ο Δ.Κάσδαγλης, ο Γ.Κομιώτης, ο Κ.Φουτσίδης, η Κ.Βαμβασάκη, ο Γ.Πανουτσόπουλος και πολλοί άλλοι δημιουργοί. Το 2009 κάναμε τα πρώτα μας βήματα στο σχεδιασμό flash παιχνιδιών για το Internet με πολύ μεγάλη επιτυχία. Το pc game «meet merv» μάλιστα, κέρδισε τις εντυπώσεις στο «GAMES EXPO 2012» (Πανεπιστήμιο Πάτρας) όπου και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά.

Το 2011 η animatic vision επέκτεινε τη δραστηριότητά της και στην πώληση κόμιξ. Σε συνεργασία με τον φίλο και προγραμματιστή “Acidmind” δημιουργήσαμε το πρώτο Comics shop της Πάτρας, το οποίο είχε μικρό κύκλο ζωής λόγω της σφοδρής οικονομικής κρίσης που χτύπησε την Ελλάδα και έκλεισε τη δραστηριότητά του το 2013, αφήνοντας πίσω αξέχαστες όμορφες στιγμές.

Η Animatic Vision αυτή τη στιγμή  παράγει 2d artwork, για outsourcing και in house projects.

 

www.animatic-vision.gr