Το 2006 αποφάσισα να ξεκινήσω ένα δημιουργικό γραφείο με προσωπικό ύφος, δημιουργώντας μια καλλιτεχνική ομάδα με το όνομα animatic vision .Το βραβείο «πρωτότυπης επιχείρησης» σε διαγωνισμό της Νομαρχιακής Επιχείρησης Ανάπτυξης (Ν.Ε.Α.) μου έδωσε κουράγιο να συνεχίσω αυτό το ταξίδι που κρατάει πάνω από 15 χρόνια τώρα...

Ξεκίνησα με σχεδιασμό διαφημιστικών εντύπων και επαγγελματικών καρτών. Παράλληλα ξεκίνησα να εκδίδω το freepress περιοδικό «Mosquito» (το οποίο μετά από 4 τεύχη κυκλοφορίας έγινε online) και παράλλλα συνέχισα να εκδίδω το dvd περιοδικό «E-SENSE». Το 2008 ξεκίνησα τη συνεργασία μου με τον ταλαντούχο καλλιτέχνη Άκη Μελάχρη και μαζί δημιουργήσαμε πολλά διαφημιστικά, ιστοσελίδες, παιδικές εικονογραφήσεις, animation, κόμιξ, cartoons και παιχνίδια για το διαδίκτυο. Η animatic vision μπήκε στις εκδόσεις με το περιοδικό «Happy Revolver», και έπειτα με τα κόμιξ «JUNGLY», «F.L.S» και «Χάρτινος Κόσμος collector’s edition». Η ομάδα μεγάλωσε και πολλοί δημιουργοί και καλλιτέχνες συμμετείχαν στην παρέα, όπως η Ν.Κωνσταντοπούλου, ο Δ.Κάσδαγλης, ο Γ.Κομιώτης, ο Μ.Τόρης ο Κ.Φουτσίδης, η Κ.Βαμβασάκη, ο Γ.Πανουτσόπουλος κ.α. Το 2009 κάναμε τα πρώτα μας βήματα στο σχεδιασμό flash παιχνιδιών για το Internet με επιτυχία. Το pc game «meet merv» (2012) , κέρδισε τις εντυπώσεις στο «GAMES EXPO 2012» (Πανεπιστήμιο Πάτρας) όπου και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά.

Παραλληλα τον Οκτώβρη του 2011 η animatic vision επέκτεινε τη δραστηριότητά της και στην πώληση κόμιξ. Σε συνεργασία με τον φίλο και προγραμματιστή Θοδωρή Ζήκο (Acidmind) δημιουργήσαμε το πρώτο Comics shop της Πάτρας, το οποίο είχε μικρό κύκλο ζωής λόγω της σφοδρής οικονομικής κρίσης που χτύπησε την Ελλάδα και έκλεισε τη δραστηριότητά του το 2013, αφήνοντας πίσω αξέχαστες όμορφες στιγμές.

H ομάδα της animatic vision, αναλαμβάνει Projects γύρω από τον χώρο του animation, των games και των comics, σε συνεργασία με εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Παράλληλα παράγει και πρωτότυπο υλικό για το διαδίκτυο μέσω του καναλιού της στο Youtube, αλλά και μέσω φεστιβαλ σε όλο τον κόσμο.

www.animatic-vision.com